Сякаш сме орисани: каквито и правила да се измислят, каквато и

...
Сякаш сме орисани: каквито и правила да се измислят, каквато и
Коментари Харесай

ДЕНЯТ: до утре, до утре вечер в другия спектакъл

Сякаш сме орисани: каквито и правила да се измислят, каквато и законотворческа активност да кипи уж за положително, най-после постоянно всичко да става както досега. Например - правиш лист с избираеми кандидат-премиери, само че ГЕРБ по заръка на Вожда прави - къде публично, къде полу- " отказ " на своите.

Всичко всякога си остава единствено театър, " Пунта Мара " или - както сподели Кирили Петков през днешния ден - най-популярният тип лов на риба: този в мътни води.

На фона на това Радан Кънев даде изявление, в което предизвести, че сега става въпрос за " сигурността на страната, принадлежността ни към ЕС и НАТО ", а в този момент сме " в обстановка на безвласите ". Както и че след 9 юни Европа ще взема решение накъде ще върви в идващите 5 години. А България няма да може да взе участие интензивно в този спор, тъй като ще се намира " във вихъра на хаоса ".

В идващото деяние от " спектакъла " Народното събрание изслушва не един, а трима основни прокурори - Сарафов, Гешев, Цацаров... За Нотариуса. Дали пък няма да се саморазобличат, а?!

Освен каква нова подигравка ще измислят представителите на ГЕРБ и Движение за права и свободи в прословутата комисия, любопитните неща са малко. Например - по какъв метод всеки един ще се възползва от изкованото още по времето на Цацаров, през 2017 година констутиционно решение - че постоянно един основен прокурор може да каже на народните представители да си гледат работата. Поне до на следващия ден вечер  в другия театър...

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР